Fodbold nyheder

Medie:
FC Barcelona og Lyon vil bytte spillere

Af Raymund Nelausen

En byttehandel kan sikre FC Barcelona Memphis Depay, men de skal sende Antoine Griezmann den anden vej til Lyon.

Article image

Ronald Koeman har længe jagtet Memphis Depay, men det lykkedes ikke at hente hollænderen til FC Barcelona i det seneste transfervindue. Men nu kan en mulig byttehandel sende Depay til den spanske klub i januar.

I det spanske sportsprogram El Chiringuito de Jugones kom det frem, at Lyon gerne vil lade Depay gå, men kun hvis de kan finde en erstatning, og den spiller skulle være Antoine Griezmann, som de er meget interesseret i.

Franskmanden har det svært i Barcelona, hvor han endnu ikke har scoret i denne sæson. Som vi tidligere har skrevet på Indkast.dk, er han også blevet rådet til at skifte væk hurtigst muligt, og det kan han få mulighed for om få måneder.

Handlen vil også give god mening for FC Barcelona og Ronald Koeman, der ikke kan få det optimale ud af Griezmann, og derfor kan en mulig byttehandel mellem de to klubber komme på tale til januar.

Memphis Depay har kontraktudløb til næste sommer, og han har givet udtryk for, at han gerne vil videre i karrieren. Hvis Lyon skal have noget for deres hollænder, skal der ske noget i januar, ellers ender de med at stå med ingenting til næste sæson.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik