Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
5 - 0
(1 - 0)
Manchester U
RB Leipzig
M. Greenwood (21), M. Rashford (74), M. Rashford (78), A. Martial (87), M. Rashford (90)
Raymund Nelausen

Optakt: Manchester United – RB Leipzig

Det bliver kampen om førstepladsen i gruppen, når Manchester United tager imod RB Leipzig i Champions Leagues gruppe H. Begge hold fik en god start på gruppespillet, og derfor kan en sejr blive vigtig for videre avancement.
Kommentar:
Manchester United fik den perfekte start på Champions League-sæsonen, da de besejrede sidste sæsons finalister fra Paris Saint-Germain med 2-1. Engelske Marcus Rashford blev den store helt for United-klubben, da han kort før tid sparkede de tre point til England.

I weekenden havde de dog ikke det store at skyde med, da de blot fik et enkelt point mod Chelsea i Premier League. I morgen kommer de også på en svær opgave, når de står over for tyske RB Leipzig, der indtil videre i denne sæson endnu ikke har tabt en kamp.

RB Leipzig har spillet syv kampe i denne sæson, hvor de har vundet de seks af dem og spillet en uafgjort. Det er derfor et formstærkt Leipzig-mandskab, der kommer på besøg på Old Trafford.

I deres første spillerunde i Champions League fik de tre point imod Istanbul Basaksehir, hvor de besejrede de tyrkiske mestre med 2-0. Her var deres venstre wingback, Angelino, den helt store oplevelse, da han scorede begge mål i sejren.

Manchester United og RB Leipzig har aldrig mødt hinanden tidligere, men deres første kamp kan gå hen og blive en intens en af slagsen. Med en sejr vil det vindende hold sætte sig selv i en fordelagtig situation i en stærk gruppe, hvor Paris Saint-Germain også kæmper for at gå videre.

Karantæner og skader:
Manchester United:
Hjemmeholdet mangler flere spillere til bagkæden, hvor Eric Bailey og Phil Jones sidder ude med skader. Yderligere er det tvivlsomt, hvorvidt Jesse Lingard er med i morgen aften, da han har problemer med låret.

RB Leipzig:
Hos gæsterne fra Leipzig mangler de både Lukas Klostermann og Konrad Laimer, der begge har knæproblemer og er derfor ikke med mod Manchester United. Laimer er dog ikke det store problem, men Klostermanns erfaring kunne RB Leipzig godt have brugt på Old Trafford.

Forventede startopstillinger:
Manchester United (4-2-3-1):
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Pogba, McTominay - Greenwood, Fernandes, Rashford – Martial.

RB Leipzig (3-4-2-1):
Gulacsi - Orban, Upamecano, Halstenberg - Mukiele, Sabitzer, Kampl, Angelino - Olmo, Nkunku – Poulsen.

Bud på kampens profil:
Dayot Upamecano fra RB Leipzig kan blive manden, der skal sikre tyskerne point. Han har været den store grund til, at RB Leipzig kun har lukket tre mål ind i denne sæson, og hvis han spiller op til sit bedste, får Uniteds offensiv det svært i løbet af de 90 minutter.

Den 21-årige franskmand er god i duellerne og elsker at gå ind i tacklingerne. Han er heller ikke særlig langsom, så han vil ikke have problemer med at følge med hverken Marcus Rashford eller Anthony Martial.

Bud på kampens resultat:
Det bliver en tæt affære på Old Trafford, når Manchester United og RB Leipzig tørner sammen onsdag aften. RB Leipzig kommer dog med en offensivt udtryk, hvor de konstant vil kreere chancer og angribe langs kanterne.

Det bliver derfor en kamp med mål, hvor hjemmeholdet skal håbe på, at Marcus Rashford kan fortsætte de flotte takter fra den seneste Champions League-kamp mod Paris Saint-Germain. Indkast.dks bud bliver derfor en 3-1-sejr til RB Leipzig, da de kommer til at fange Manchester United på omstillingerne.

Kampen bliver fløjtet i gang kl. 21:00 onsdag aften af Matej Jug fra Slovenien og kampen kan ses på Viaplay og TV3 Sport.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER