Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Spanien: La Liga
FT
1 - 3
(1 - 1)
Barcelona
Real Madrid
A. Fati (8)
F. Valverde (5), S. Ramos (63), L. Modrić (90)
StillingReferat
Torsten Brix

Stille El Clasico

Rekordholderen Ramos kom i fokus…
Selv efter 118 år med 244 kampe og 804 mål kunne der lørdag eftermiddag skrives et nyt og anderledes kapitel til den lange og vilde historie omkring ”El Clasico”. For til udgaven i efteråret 2020 var der blot 240 tilskuere til mødet imellem Barcelona og Real Madrid – så det var en ”stille” kamp.

Stille var indledningen dog ikke på banen, da begge hold efter otte minutters spil havde scoret, og der var faktisk en smule lighed imellem målene. Målene blev scoret af to store talenter, efter dybdeløb og lidt ustabilt forsvarsspil. Målene blev lavet af Federico Valverde og Atsu Fati på henholdsvis 22 og 17 år.

Igennem hele kampen havde Real Madrid bolden mest på Camp Nou, men opgøret var trods dette meget lige. Efter en times spil gav overtaget fra ”Kongeklubben” et straffespark, som Sergio Ramos scorede på. Ramos spillede sit ”El Clasico” nr. 44, hvilket er rekord for flest kampe. Straffesparket kom i øvrigt, efter Clement Lenglet havde trukket… Ramos i trøjen. Real Madrid vandt 3-1 efter et sent mål af indskiftede Luka Modric og dermed er de tophold i La Liga, mens Barcelona blot har hentet syv point i fem kampe under ledelse af den nye træner – Ronald Koeman.

For tiden er begge hold lidt væk fra fordums styrke, og Barcelona kom også til opgøret med et smertefuldt nederlag til Getafe, mens Real Madrid lige havde tabt til oprykkerne fra Cadiz. Så et El Clasico-nederlag ville være meget kostbart for begge trænere. Barcelona-legenden Koeman tabte efter et stille El Clasico.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER