Fodbold nyheder

Mourinho kaldte Højbjerg for Zidane

Af Troels Drasbech

Danskeren lavede nogle yderst lækre finter i gårsdagens sejr over LASK Linz.

Article image

Jose Mourinho gav i en spøg Pierre-Emile Højbjerg kaldenavnet 'Zidane', efter danskeren brillerede med en dobbelt-pirouette på kanten af sit eget felt i Tottenhams sejr på 3-0 over LASK Linz i Europa League.

Den portugisiske manager afslørede, at han med sin trænerstab grinede over passagen i momentet, hvor danskeren med stor succes satte begge mænd med sine finter, der primært bliver associeret med Zinedine Zidane.

- Vi havde et godt grin i halvlegen, og vi kaldte ham (Højbjerg, red.) alle for Zidane. Virkelig flot, men gør det aldrig igen, Pierre, udtalte en humoristisk Mourinho på pressemødet efter kampen ifølge Daily Mail.

Højbjerg har fået en fremragende start på sin karriere i Tottenham, hvor danskeren har fået en fast plads på den centrale midtbane primært som den defensive motor - han ligner efterhånden et røverkøb for London-klubben, der gav cirka 100 millioner kroner for danskeren i det seneste transfervindue.


Mere om Pierre-Emile Højbjerg

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea