Fodbold nyheder

Bendtner løfter sløret for én spiller, han aldrig kom godt ud af det med

Af Nicolai Christensen

Nicklas Bendtner har i et interview med det engelske medie talkSPORT løftet sløret, for én spiller, som han aldrig endte med at komme godt ud af det med.

Article image
Ritzau-Scanpix

I anledningen af, at Nicklas Bendtners bog ”Begge sider” er blevet lanceret i England, har den altid kontroversielle-angriber medvirket i et interview med mediet talkSPORT. I interviewet har den tidligere Arsenal-spiller indrømmet, hvem han aldrig endte med at synes godt om, og aldrig kom godt ud af det med.

- Der er kun en fyr, som jeg er faldet ud med, og det er Adebayor. Vi endte med aldrig at kunne lide hinanden. Bortset fra ham har jeg haft det godt med de fleste, lyder det fra Bendtner.

Bendtner og Adebayor nåede at spille sammen i tre sæsoner fra 2006-2009, men det var altså ikke det bedste forhold, de to havde til hinanden, som også kom til syne efter en kamp imod Tottenham tilbage i 2008.

- Vi blev smadret 5-1, vi var så ringe og skuffelsen var enorm over at skuffe både fans og hinanden. Vi havde det sammenstød på banen, og bagefter havde vi en diskussion i omklædningsrummet, så dagen efter var vi inde på Wengers kontor, og fik en bøde.

Senere i interviewet forklarer Bendtner, der nu spiller for københavner-klubben Tårnby FF, at han for alvor lærte, hvordan man skulle agere og samarbejde med én, man ikke kunne lide.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik