FC Nordsjælland - Randers

Danmark: Superligaen
FC Nordsjælland J. Amon (85)
Right to Dream ParkFuld tid1-0
Randers
LineupReferat

Thomasberg utilfreds med dommeren:
Det er helt horribelt!

Af Raymund Nelausen

Randers FCs træner, Thomas Thomasberg, var utilfreds med kampens dommer, da han mente, at dommeren havde dømt tvivlsomt i løbet af kampen. Især en specifikt situation, får Thomasberg til at kritisere ham.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Endnu en gang formåede Randers FC ikke at besejre FC Nordsjælland på Right to Dream Park, da de her til aften tabte med 1-0 til hjemmeholdet. Randers stod ellers godt defensivt igennem kampen, men kunne ikke stoppe FC Nordsjælland, der scorede fem minutter før tid.

Selvom Randers havde det svært mod FC Nordsjælland, så Thomas Thomasberg flere gode elementer i sit holds spil, da forsvaret stod godt og var afstemt med hinanden. Men i det offensive aspekt af spillet havde Thomasberg derimod håbet på lidt mere.

- Jeg havde håbet på, at vores chanceskabende-spil havde været lidt bedre i løbet af kampen. I dag, i hvert fald i første halvleg, er det for lidt, vi kommer til. Men som jeg siger, var det del to af det, fordi vi havde også snakket om, at vi skulle holde fast i bolden.

- Vi havde også en god og fornuftig boldomgang, uden det blev rigtig farligt. Det var først i den sidste tredjedel, at vi kom til de chancer, som jeg havde håbet på, udtalte Thomas Thomasberg til Indkast.dk efter nederlaget.

Randers havde faktisk bolden i mål i løbet af kampen, men det blev ikke anerkendt, da dommeren, Benjamin Willaume-Jantzen, stoppede spillet, da linjedommeren havde løftet flaget. Det var en kendelse, som Thomas Thomasberg bestemt ikke var tilfreds med.

- Når flaget bliver hejst, så bliver det tjekket, og så kan man finde ud af, hvorvidt det er rigtig eller forkert. Om det er rigtig eller forkert har jeg jo også svært ved at se i situationen, men jeg må bare konstatere, at det var tvivlsomt.

- Det første mål, som vi fik annulleret. Det drejer sig om halvandet sekund, inden bolden ender i mål, fra han fløjter. Det har jeg svært ved at forstå.

Thomas Thomasberg var især frustreret over, at dommeren ikke udnyttede, at han havde VAR til rådighed. Randers-træneren fortæller, at det kunne have hjulpet Willaume-Jantzen, da det var en meget tvivlsom kendelse.

- Når de har fløjtet inden, kan du jo ikke gå ud og tjekke noget igennem. Du har fløjtet, inden bolden er i mål, så kan du jo ikke godkende målet. Det er helt horribelt, at han ikke bruger det brøkdel af et sekund i den situation, fortalte Thomas Thomasberg til Indkast.dk efter kampen.

FC Nordsjælland
(3-4-3)
1Peter Vindahl-Jensen
4Kian Hansen (C)
28Johan Danon Djourou-Gbadjere ↩65
3Ulrik Jenssen
2Mads Thychosen ↩46
8Magnus Andersen
14Mohammed Diomande ↩82
34Martin Frese
12Isaac Atanga ↩65
29Joachim Rothmann ↩64
10Kamal Deen Sulemana
Bænk
30Martin Vantruba
7Mikkel Rygaard Jensen ↪64
25Ivan Mesík ↪65
6Jacob Christensen
23Oliver Villadsen ↪46
24Jonathan Amon ↪65
41Abu Francis ↪82
Randers
(3-5-2)
1Patrik Carlgren
5Mathias Nielsen ↩88
2Simon Graves
11Erik Marxen (C)
7Mikkel Kallesøe
20Vito Hammershøj-Mistrati ↩78
6André Rømer
22Mathias Greve ↩88
17Jesper Lauridsen
45Marvin Egho ↩68
99Al-Hadji Kamara
Bænk
25Jonas Dakir
10Tosin Kehinde ↪78
21Bassala Sambou ↪68
15Bjorn Kopplin ↪88
14Frederik Lauenborg
18Tobias Klysner ↪88
19Oliver Kristensen

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik