Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Asbjørn Steffensen

PL-klub klar til at forlænge med profil

Newcaste United vil forlænge kontrakten med deres franske profil Allan Saint-Maximin efter en god sæsonstart.
Franske Allan Saint-Maximin har sammen med Newcastle fået en godkendt start på sæsonen, hvor det er blevet til 7 point i 4 kampe. Fløjspilleren har vist så gode takter, at klubben nu, kun ét år efter at have hentet ham til klubben, vil forlænge aftalen med franskmanden.

Saint-Maximin skrev ellers en seks-årig kontrakt med Newcastle, da de sidste år hentede ham fra Ligue 1-klubben OGC Nice. Men nu vil klubben altså sikre sig, at han ikke smutter lige foreløbigt, ved at give ham et år mere i kontrakten, så den nu løber til 2016, samt forhøjer hans løn. Det skriver SkySports.

Saint-Maximin var sidste sæson den spiller, der lykkedes med tredjeflest driblinger i Premier League kun overgået af Adama Traore og Wilfried Zaha. Hans betydning for klubben er helt tydelig. Newcastle har vundet 46,2% af de 26 kampe franskmanden er startet inde i, hvorimod de kun har 6,2% af de 16 kampe, hvor han ikke er startet inde.

Han bliver enormt vigtig i denne sæson for at Newcastle skal lykkes denne sæson. De lørdag imod Manchester United når Premier League er tilbbage efter landsholdspausen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER