Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Dagens engelske rygter byder på en masse rygter fra Championship.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leeds United er interesseret i Norwichs engelske u-21-landsholdsspiller Todd Cantwell, imens de på samme tid er interesseret i Derbys 19-årige-midtbanespiller Louie Sibley. (Yorkshire Evening Post)

West Ham har accepteret en 245 mio. kroner-handel med Brentford for Said Benrahma, men mangler stadig at acceptere de personlige forhold med algieren. (Sky Sports)

Championship-holdet Middlesbrough forbereder et ambitiøst bud på den tidligere engelske-landsholdsspiller Danny Rose, inden fredag aften. (Football Insider)

Franske Paul Pogba modtager stadig støtte fra Manchester United-omklædningsrummet på trods af hans ønske om at spille for Real Madrid. (Manchester Evening News)

Manchester Uniteds Sergio Romero vil løslades fra sin kontrakt på Old Trafford i slutningen af måneden, og er interesseret i et skifte til den amerikanske MLS. (Sun)

Crystal Palace er tæt på at indgå en kortvarig aftale med højreback Nathaniel Clyne, der er blevet fri på markedet efter at have forladt Liverpool i sommers. (The Athletic)

Cardiff og Swansea konkurrer med hinanden om at kunne få Liverpools Harry Wilson på lån for den kommende sæson. (Wales Online)

Rivalerne Nottingham Forrest og Derby, hvor Wilson var på lån i 2018/19-sæsonen er også interesseret i en låne-aftale med waliseren. (Mail)

Manchester United-kreatør Juan Mata afviste et bud på op imod 1,6 mio. kroner om ugen i løn fra et Saudi Arabisk-hold. (Sport)

Fulham er i snakke over en 24 mio. kr.-handel med Huddersfield for Terence Kongolo. (Mail)

West Bromwich er tæt på at indgå en handel med Huddersfield, hvor Birmingham-klubben betaler 114 mio. kroner for den engelske-angriber Karlan Grant. (Football Insider)

Derbys hollandske-wing Florian Josefzoon, er i snak med med Rotherham United. (Football Insider)

Den schweiziske-offensivspiller Shani Tarashaj er vendt retur til Everton efter, at hans låne-aftale med FC Emmen er blevet annulleret. (Liverpool Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik