M. Gavranović (5), R. Freuler (26), M. Gavranović (56), F. Schär (90)
Jonathan Kjær Troelsen

Vild målfest mellem Tyskland og Schweiz

Netmaskerne blafrede i Køln i en målrig Nations League-kamp.
Tyskland tog imod Schweiz, da de mødtes tirsdag aften i Nations League, hvor gæsterne skulle bruge point for at komme væk fra den nedrykningsgivende fjerdeplads. Samtidig skulle de tyske værter bruge en sejr for at jagte Spanien på gruppens førsteplads.

De undertippede schweizere fik en flyvende start. Efter fem minutter scorede Mario Gavranovic til 1-0, mens Remo Freuler tyve minutter senere fordoblede føringen. Dermed var de tyske værter pressede, men så slog de to Chelsea-tyskere til. Få minutter efter reducerede Timo Werner og ti minutter efter pausen udlignede Kai Havertz.

Tyskerne havde dog knap fået armene ned igen, før schweizerne igen bragte sig foran. Her blev Mario Gavranovic dobbelt målscorer, da han scorede til 3-2. Der var gang i kampen i disse minutter, for to minutter efter scoringen, udlignede Serge Gnabry til 3-3.

Yderligere scoringer kom der ikke i den underholdende kamp, og derfor sluttede seksmålskampen 3-3. Med remisen er Schweiz stadig på sidstepladsen i Nations League-gruppen. I gruppens anden kamp vandt Ukraine en overraskende sejr på hjemmebane over Spanien. På trods af nederlaget ligger Spanien stadig på førstepladsen, men nu er der blot et enkelt point ned til både Tyskland og Ukraine.