Fodbold nyheder

Depay om Barca:
Det var ret tæt på

Af Daniel Fisker

Memphis Depay løfter nu sløret for, hvor tæt han egentlig var på at skifte til FC Barcelona i sommerens transfervindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

Et af sommerens mest hårdnakkede transferrygter gik ud på, at Ronald Koeman, som i sit forgangne arbejde var hollandsk landstræner, ville have sin landsmand Memphis Depay med til Barcelona. Olympique Lyon formåede dog at holde på deres offensive profil, som nu skal til at fokusere på Ligue 1-klubben igen

- Det går, som det skal. Det er sådan, jeg lever mit liv, udtaler Memphis Depay ifølge Metro.

- Jeg er nødt til at fokusere på Lyon igen. Jeg skal være vigtig, og så må vi se, hvordan tingene udvikler sig. Ingen kan se ind i fremtiden. Hvis jeg bare gøre min ting, så vil interessen for mig forblive intakt. Måske lykkes det i så fald. Jeg er nødt til at trykke på den knap nu.

Aktiviteten på rygtebørsen antydede, at Memphis Depay – helt ind til transfervinduet var smækket i – var tæt på at gennemføre skiftet fra Lyon til Barcelona. Hovedpersonen bekræfter nu, at det faktisk var ret tæt på. Det var efter sigende visse regler, som medførte grus i transfermaskineriet.

- Ja, det var ret tæt på.

- Vi behøver ikke at gå ind i alle detaljer, men vi var helt afgjort næsten i mål. Uheldigvis satte visse regler en stopper for det.

- Jeg tror på, at alt i mit liv sker af en grund. Hvis det skal ske, så sker det.

Memphis Depay har mindre end et år tilbage af sin kontrakt med Olympique Lyon. Han har efter sigende afvist flere tilbud om at forlænge sin kontrakt med den sydfranske Ligue 1-klub, hvorfor han har mulighed for at forhandle med andre klubber fra den 1. januar 2021.

Han har dermed muligt for at underskrive en forudgående kontrakt med FC Barcelona efter nytår, hvorefter han kan skifte til den catalanske storklub på en fri transfer næste juli. Det mest sandsynlige scenarie er dog, at Depay bliver sat til salg i januar-transfervinduet, hvis han fortsat nægter at underskrive en kontraktforlængelse med Lyon.

Mere om Memphis Depay

Mere om Lyon

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik