Fodbold nyheder

Officielt:
Tidligere Serie A-spiller på plads hos AaB

Af Raymund Nelausen

AaB har hentet svenskeren Oscar Hiljemark, der har næsten 100 kampe i Serie A for Genoa og Palermo. Han skifter til AaB på en fri-transfer.

Article image
Ritzau-Scanpix

En overraskende handel er netop tikket ind fra Nordjylland, da AaB har skrevet kontrakt med Oscar Hiljemark. Han kommer til klubben på en fri-transfer og skal de kommende tre år spille for AaB. Han spillede senest for Genoa, og det er en spiller, der har stor erfaring fra flere klubber rundt i Europa.

I Serie A har han både repræsenteret Genoa og Palermo, hvor det blev til 99 kampe i den bedste italienske række. Desuden er det også blevet til ophold hos Dynamo Moskva, Panathinaikos og PSV Eindhoven, hvor han vandt det hollandske mesterskab i 2015. Nu gælder det AaB for Hiljemarks vedkommende.

- AaB har gang i et super spændende projekt, som jeg glæder mig til at være en del af. Mit indtryk af klubben er rigtigt godt, og AaB’s ambition om igen at vinde noget og deltage i Europa passer mig fortrinligt, for det vigtigste for mig har altid været at vinde, fortalte Oscar Hiljemark.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik