Fodbold nyheder

Ny Barca-back:
Jeg har lært meget af at se ham på Youtube

Af Christian Bang Jensen

Den nye amerikanske back i Barcelona, Sergiño Dest, blev fredag eftermiddag præsenteret på Camp Nou, hvor sammenligningen med en tidligere Barça-legende kom frem.

Article image

Sergiño Dest er i denne uge blevet bekræftet som ny back i FC Barcelona, og fredag blev han officielt præsenteret på Camp Nou. Den amerikanske landsholdsspiller skifter til Barça fra Ajax på en femårig aftale.

- Jeg har kæmpet hårdt for at komme til at bære denne trøje. Nu er drømmen gået i opfyldelse. Det er imponerende, og det er en ære at spille her, udtalte den 19-årige forsvarsspiller til den fremmødte spanske presse.

Ved præsentationen takkede sportsdirektør Ramón Planes spilleren for at vælge FC Barcelona:

- Alle ved, at han er en spiller med store angrebsevne, og at han hurtigt vil tilpasse sig Barças DNA, da han kommer fra Ajax’ velkendt skole.

Sergiño Dest nåede at spille en enkelt sæson for Ajax’ førstehold efter at have kæmpet sig igennem nåleøjet helt vejen fra U/17-holdet på den hollandske talentfabrik. Og amerikaneren ved, at det er nogle store sko, han skal udfylde på ”Blaugranas” højre back, hvor især en brasilianer har været rollemodel for den 19-årige.

- Jeg er en klassisk back, der kan lide at løbe, og jeg er også teknisk. Dani Alves er min rollemodel. Jeg har set mange videoer af ham, og jeg lærte meget af at se ham på YouTube. Ja, jeg kan godt ligne Dani Alves. Jeg vil være som ham. Konstant i løb, fortsatte Sergiño Dest.

Mere om Sergino Dest

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik