FC Midtjylland - Slavia Prag

Europa: Champions League
FC Midtjylland S. Kaba (65), A. Scholz (Str. 84), F. Onyeka (88), A. Dreyer (90)
MCH ArenaFuld tid4-1
Slavia Prag P. Olayinka (3)
LineupReferatVideo

Medie:
UEFA vil tillade tilskuere til Champions League

Af Niels Nedergaard

Hvis man som fodboldfan drømmer om at opleve FC Midtjylland på MCH Arena mod de største verdensstjerner i Champions League, er der måske håb.

Article image

For UEFA vil nu kigge på muligheden for at give adgang til tilskuere, når der 20. oktober fløjtes op til en ny udgave af Champions League-gruppespillet. Det skriver det spanske medie Mundo Deportivo.

Grundet covid-19 har det dog indtil nu ikke været muligt for holdene i europæisk sammenhæng at lukke tilskuere ind til hjemmekampene, men da Bayern München og Sevilla tørnede sammen i Super Cuppen i sidste uge, var det med 20.000 tilskuere på lægterne.

Og nu er der måske gode nyheder for de mange håbefulde fodboldfans.

For Mundo Deportivo mener at vide, at UEFA i øjeblikket er i gang med at forhandle med en række myndigheder i forskellige lande i Europa, hvor der muligvis vil blive åbnet op for tilskuere til en række kampe i den prestigefyldte turnering.

Det vides dog endnu ikke, hvilke byer der vil få glæde af at kunne lukke tilskuere ind til kampene igen, og derfor må de mange fodboldfans i Danmark vente lidt endnu.

UEFA regner med at komme med en melding i løbet af næste uge, skriver Mundo Deportivo.

Indtil da må de i Herning og omegn bede til guderne om, at byen er en af de byer, hvor det vil være tilladt at gå til fodbold og opleve de største stjerner i Champions League.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto