Fodbold nyheder

Tidligere Premier League-angriber:
Frank Lampard er ikke manden for Chelsea

Af Nicolai Christensen

Den tidligere Premier League-angriber Jermaine Beckford har i dag været ude og forklare, hvorfor han mener, at Lampard ikke er den rigtige mand for Chelsea.

Article image
Ritzau-Scanpix

Frank Lampard har efterhånden stået i spidsen for Chelsea i lidt mere end et år, hvor det bl.a. i hans første sæson lykkedes ham at sikre en top-4-placering, en finale i FA Cuppen og en masse spilletid til en masse unge spillere.

Denne sæson er dog startet lidt middelmådigt, hvor Chelsea efter en masse store indkøb af Timo Werner, Hakim Ziyech, Ben Chilwell, Thiago Silva og Kai Havertz ikke har lignet det som mange troede. Det har fået den tidligere Premier League-angriber Jermaine Beckford til at komme med sit syn på Lampard som Chelsea-manager.

- Synes jeg, at Frank (Lampard, red.) er manden for Chelsea? Hvis jeg skal være ærlig, nej, lyder det fra Beckford til mediet talkSPORT.

- Jeg synes ikke, at han har haft nok erfaring til det indtil videre, og jeg synes, at det er det primære problem for ham.

- Jeg tror, at han muligvis har gjort truppen utilfreds med alle de nye spillere han har bragt ind til denne sæson.

En af Lampards store styrker i sidste sæson var, at han stolede på mange af klubbens unge spillere, og med indkøb af flere etablerede spillere, kunne det godt symbolisere det modsatte.

Chelsea har startet denne sæson med en sejr, en uafgjort og et nederlag i Premier League. Dertil blev de i går besejret af Tottenham i Carabao-cuppen efter at have slået Barnsley ud i den foregående runde.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik