Fodbold nyheder

Real-stjernes nedtur vil ingen ende tage

Af Nicolai Christensen

Den spanske storklub Real Madrid har i dag bekræftet, at Eden Hazard nok engang er blevet ramt af en skade og denne gang en muskelskade.

Article image
Ritzau-Scanpix

Siden sit skifte til ”Los Blancos” sidste sommer har Eden Hazard stadigvæk ikke fået sat sit aftryk, og det kommer han heller ikke til lige foreløbigt. Real Madrid har i dag bekræftet, at Hazard er blevet ramt af en muskelskade, som vil holde ham ude på ubestemt tid.

- Efter tests foretaget på vores spiller Eden Hazard af Real Madrids medicinske stab blev han diagnosticeret med en muskelskade i det højre ben. Hans genoptræning vil fortsat blive overvåget, skriver Real Madrid på sin hjemmeside.

Indtil videre er det kun blevet til 22 kampe for den 29-årige belgier i den spanske hovedstad, hvor det primært var skader, der holdte ham ude i store dele af sidste sæson. Nu ser det ud til, at det meget vel også kan ende med at blive en realitet i hans anden sæson i klubben.

Hazard blev sidste sommer handlet for i omegnen af 750 mio. kroner i Chelsea, men her lidt mere end et år efter, har belgieren stadig ikke slået igennem, da skader har holdt ham ude flere gange. Han har i sin Real Madrid-tid scoret et enkelt mål og leveret syv oplæg i 22 kampe.

Mere om Eden Hazard

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto