Fodbold nyheder

United-spiller spøger i Lazio

Af Henrik Varbøl Andersen

Brasiliansk offensivspiller er kommet i overskud hos Ole Gunnar Solskjær, og han kan nu være på vej til et leje-ophold i den italienske hovedstad.

Article image

Mediet 90min melder Andreas Pereira tæt på et leje-ophold hos Lazio i Italien. Ifølge mediet er klubberne blevet enige om betingelserne, som blandt andet indebærer en købsoption for italienerne. Simone Inzaghi træner i Lazio ser angiveligt brasilianeren som en forstærkning af offensiven hos romerne.

I United er Pereira gledet helt ud af kamptruppen, og rygtet vil, at Ole Gunnar Solskjær gerne vil af med en række af de spillere, som tilbringer en perifer rolle i klubben. Offensivspilleren har mistet Solskjærs tillid, og lige nu står han på 75 optrædener i den røde United-trøje.

Sky Sport Italia skriver dog, at Lazio og Pereira ikke er enige endnu om betingelserne i kontrakten, og at den italienske klub har strakt sig så langt, som de kan. Transfer-vinduet lukker i næste uge den 5. oktober.

Mere om Lazio

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Başakşehir - Paris SGChampions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig