Fodbold nyheder

Arsenal fortsætter jagten på Lyon-talent

Af Simon Lindgren

Arsenal har angiveligt ikke givet op på Houssem Aouar, selvom klubbens seneste bud blev afvist af Lyon.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den franske midtbanespiller Houssem Aouar er uden tvivl et af de hotteste navne i Europa lige nu. Den blot 22-årige kreatør har gennem flere sæsoner været fast mand i Lyon, og han har i den grad imponeret i både Ligue 1 og Champions League.

Sidste sommer blev stortalentet blandt andet rygtet til FC Barcelona. Aouar blev dog i Lyon en sæson mere, men nu lader det til, at den franske storklub får problemer med at holde på ham. Flere klubber er interesseret i spilleren, men Arsenal er nok dem, der først har handlet på interessen.

For nylig afviste Lyon-præsident Jean-Michel Aulas et Arsenal-bud på cirka 285 millioner kroner for den unge midtbanespiller. Lyon mener, at Houssem Aouar minimum er 450 millioner kroner værd. Ifølge avisen The Times overvejer London-klubben at byde på spilleren igen, men egentlige beløb, der vil blive budt, vides ikke.

Houssem Aouar var med til at føre Lyon hele vejen til Champions League-semifinalen i sidste sæson, hvor de måtte se sig slået af de senere vindere fra Bayern München.

Mere om Houssem Aouar

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik