Fodbold nyheder

Napoli sportsdirektør:
Koulibaly bliver hos os

Af Rasmus Ploug Jørgensen

En af sommerens helt store transfersagaer ser ud til at være slut.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den senegalesiske forsvarskæmpe, Kalidou Koulibaly, har længe været rygtet væk fra Napoli og denne sommer har Manchester City været heftigt kædet sammen med ham. Selvom de blå fra Manchester allerede har hentet Nathan Ake i Bournemouth, håber man på at kunne tilknytte endnu en central forsvarsspiller og der var Koulibaly altså topprioritet.

Men nu ser det ud til at transfersagaen er slut. I hvert fald hvis man spørger Napolis sportsdirektør Cristiano Giuntoli.

- Vores trup til denne sæson er komplet. Nu kigger vi på at komme af med nogle spillere der ser ud til at komme til at sidde meget på bænken. Jeg er sikker på at Koulibaly bliver hos os. Vi er glade og det samme er han. Han har tre år tilbage af sin kontrakt, udtaler Cristiano Giuntoli til Sky Sports.

Dermed håber klubben på at kunne levere en bedre sæson end man gjorde i sidste sæson, da det kun blev til en skuffende 7. plads i den italienske Serie A. Klubben er da også kommet fremragende fra start i den nye sæson, hvor det er blevet til seks point i to kampe med en målscorer på 6-0.

Mere om Kalidou Koulibaly

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik