Fodbold nyheder

Medie:
Rønnow har fundet ny klub

Af Raymund Nelausen

Ifølge tyske medier har Frederik Rønnow fundet sig en ny klub. Han skulle angiveligt blive i Tyskland, hvor han skifter til Schalke 04.

Article image
Ritzau-Scanpix

Frederik Rønnow har ikke haft det nemt hos Eintracht Frankfurt siden, han kom til klubben i 2018. Det er i alt kun blevet til 11 kampe i Bundesligaen, og danskeren har længe været rygtet væk fra klubben.

Nu skriver tyske Bild, at et muligt målmandsbytte mellem Frankfurt og Schalke 04 kan være under opsejling. Planen skulle være, at Schalke får fornøjelsen af Frederik Rønnows kvaliteter, og at målmanden Markus Schubert ryger den anden vej.

Det lyder umiddelbart som en god ide for den danske keeper. Han har svært ved at slå Kevin Trapp af holdet og har dermed ingen udsigter til spilletid hos Frankfurt. Det bliver dog ikke en nem opgave at vogte målet hos Schalke 04. De har netop fyret deres cheftræner, David Wagner, og har lukket hele 11 mål ind i de to første kampe.

Hvis Frederik Rønnow får en aftale på plads med Schalke 04, bliver han klubbens 10 danske spiller gennem tiden. Tidligere har blandt andre Pierre-Emile Højberg, Søren Larsen, Christian Poulsen og Ebbe Sand repræsenteret “De Kongeblå”.

Mere om Frederik Rønnow

Mere om Frankfurt

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik