Fodbold nyheder

En af disse fire angrebsstjerner kan ende i Real Madrid

Af Troels Drasbech

Real Madrid mangler mål - det kan en af disse fire spillere bidrage med.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrids første kamp i den nye sæson endte 0-0, og blev et helt centralt fokuspunkt på mesterholdets scoringsproblemer, hvor Karim Benzema er efterladt alene tilbage med målscoringstjansen. Spanske AS har nævnt fire angribere, som har en reel mulighed for at skifte til hovedstadsklubben.

Edinson Cavani

Trods sin forholdsvis høje alder, har den 33-årige angriber en utrolig skarp målnæse. Han var på vej til Benfica, men skiftet er angiveligt faldet til jorden grundet finansielle problemer.

En kort kontrakt med Cavani vil være oplagt, da klubben får en robust spiller, inden de formentlig næste år spenderer stort på en langsigtet angriber - Kylian Mbappe spøger bl.a. stadig.


Raul Jimenez

Den 29-årige angriber fra Mexico har tidligere spillet i Atletico Madrid, hvor det ikke blev til den store succes - efter sit skifte til Wolverhampton har piben dog fået en anden lyd. Han scorede hele 27 mål i sidste sæson og kunne være en stærk angriber for Real - prisskiltet lyder i omegnen af 300 millioner kroner.


Gerard Moreno

Blev med sine 18 mål den tredje mest scorende spiller i sidste LaLiga-sæson. Han har allerede vist sit værd i den spanske liga og kunne dermed være en oplagt tilføjelse for Madrid. Moreno fortsætter sin scoringsstime med to mål i sæsonen på nuværende tidspunkt, og den 28-årige vil 'kun' koste i omegnen af 225 millioner kroner.


Edin Dzeko

Endnu en aldrende scoringsveteran, der med sine 279 mål i karrieren også har samme målgaranti som Cavani. Han er angiveligt på vej væk fra Roma, og Arkadiusz Milik er på vej ind som erstatning.

Han var rygtet kraftigt til Juventus, men Torino-klubben har lejet Alvaro Morata i stedet, hvilket åbner op for Real Madrid. Trods sine 34 år bidrog han med 19 mål og 13 assists i sidste sæson.
Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik