Fodbold nyheder

Tibbling om Brøndby-farvel:
Jeg var ikke god nok til at tage pladsen tilbage

Af Annemette Svane

Simon Tibbling mener ikke, at han var god nok til at erobre sin plads tilbage i Brøndby IF efter sin skade.

Article image
Ritzau-Scanpix

Simon Tibbling kæmpede i starten af sidste sæson med en skade, der gjorde, at han gled ud af startopstillingen i Brøndby IF. Efterfølgende havde han svært ved kæmpe sig tilbage til pladsen blandt de startende elleve, og han erkender i dag, at han ikke var god nok at spille sig tilbage på holdet. Ifølge Tipsbladet har svenskeren udtalt sig mediet Fotbollskanalen om sin tid i vestegnsklubben:

- Det var to fantastiske år, hvor vi vandt pokalturneringen det første år og var tæt på at vinde ligaen. Vi førte med to kampe tilbage, men fik et mål imod os i det 96. minut i den næstsidste kamp, hvilket betød, at vi smed føringen. Det var hårdt ikke at vinde ligaen, og så tabte vi desuden pokalfinalen det efterfølgende år.

- Dengang gik det godt for mig personligt, og klubben klarede sig også rigtig godt. Vi havde været lige ved at vinde ligaen. Men siden blev jeg skadet og havde svært ved at komme tilbage på holdet. Jeg spillede ikke så mange kampe og havde håbet på at spille mere, men sådan er fodbold, når der kommer skader, og når det er en konkurrencesport. Jeg var ikke god nok til at tage pladsen tilbage.

I dag spiller Tibbling i den hollandske klub FC Emmen, som han blev solgt til forud for den nuværende sæson.

Mere om Simon Tibbling

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto