Fodbold nyheder

Aubameyang:
Uden Arteta var jeg nok skiftet

Af Nicolai Christensen

Det var en forløsning for Arsenal-fansene, da Arsenal i sidste uge kunne offentliggøre, at Pierre-Emerick Aubameyang har forlænget sin Arsenal-kontrakt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Men det var ikke fordi, at der ikke var interesse for gaboneseren i andre klubber. Den spanske storklub FC Barcelona skulle have kommet med et konkret tilbud til Aubameyang, og Inter var ligeledes klar til at hente angriberen til klubben. Arsenals nummer 14 valgte dog at blive i Arsenal, og i et interview med Sky Sports forklarer Aubameyang, at specielt Mikel Arteta var den store grund til, at han blev hos "The Gunners".

- To ting overbeviste mig om at blive. Den første ting er Mikel Arteta, fordi siden han kom til, har han kommet med en masse positivitet og en ny filosofi, lyder det fra Aubameyang.

- Jeg synes, at det var en vigtigt fordi, at det matchede mit spil, og jeg følte, at jeg kunne forbedre mig under ham. Jeg synes, at det var nøgle-faktoren, dertil også al den kærlighed jeg modtager fra fansene og hele klubben.

Det lader altså derfor til, at hvis det ikke var for spanske Mikel Arteta, så kunne Arsenals topscorer de sidste sæsoner have været fortid i London-klubben.

Aubameyang og Arsenal er resultatmæssigt kommet perfekt i gang med den nye sæson, hvor man har vundet begge sine Premier League-kampe, og derudover spillede sig videre i Carabao-cuppen i går med en sejr over Leicester.

Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik