Fodbold nyheder

Di Maria:
Jeg knokler røven ud af bukserne!

Af Asbjørn Steffensen

PSG-stjernen er klar i mælet ovenpå den argentinske landstræners beslutning om ikke at udtage ham til de kommende VM-kvalifikationskampe.

Article image
Ritzau-Scanpix

Angel Di Maria havde en ret så godkendt 19/20 sæson. Han scorede 12 mål og lavede 23 oplæg i alle turneringer og nåede finalen med PSG, hvor Bayern München dog blev for stor en mundfuld. Men til trods for de imponerende præstationer, er han ikke blevet udtaget i den argentinske trup, der skal spille kvalifikationskampe til VM i oktober.

Dette er den argentinske profil på ingen måde tilfreds med, hvilket han også offentligt har udtrykt til det argentinske radioprogram, Closs Continental.

- Jeg kan ikke finde nogen forklaring. Jeg har ingen ord. Det argentinske landshold er det vigtigste for mig. Når jeg knokler røven røven ud af bukserne i PSG, er det for at få en chance på landsholdet og være med til at konkurrere. Det er svært at forstå, at jeg ikke er blevet udtaget, siger DI Maria of fortsætter:

- Er jeg gammel som 32-årig? Mange folk siger, at jeg allerede er gammel, men jeg er 32, jeg holder samme niveau i alle kampe og viser, at jeg ikke er for gammel og at jeg har samme niveau som Neymar og (Kylian) Mbappe.

Spillere som Lionel Messi, Lautaro Martinez og Paulo Dybala er alle blevet udtaget af landstræner Lionel Scaloni til Argentinas kvalifikationskampe.

Di Maria skal kigge langt efter spilletid for PSG de næste par uger, da han skal afsone en fire dages karantæne, for at have spyttet på en Marseille-spiller.

Mere om Ángel Di María

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik