Fodbold nyheder

Wilczek vs. Brøndby - version 1.2

Af Torsten Brix

Reaktioner efter New Firm…


- Kamil, hvem? Jeg kender ikke nogen som hedder Kamil Wilczek. Mange har talt om det, og han skal ikke få lov til at spille som han gjorde dengang for os i derby-kampene. Han kommer i hvert fald ikke til at få en nem kamp, da jeg ved drengene er mere end klar til at lukke ham ned og mig selv inklusiv, men vi koncentrerer os egentlig mest om os selv.

Sådan sagde Brøndbys Jesper Lindstrøm til indkast.dk inden søndagens møde med FCK og i særdeleshed Kamil Wilczek. I kampen var der flere sammenstød imellem Sigurd Rosted og den polske angriber, som i dagens udgav af Politiken siger om disse.

- Det var ikke noget ekstraordinært. Jeg har ingen idé om, hvad han sagde til mig. Jeg snakkede ikke med ham. Hvis jeg vil snakke med ham, inviterer jeg ham på kaffe. Jeg fokuserede på mig selv, siger Wilczek inden Lindstrøm afslutter:

- Det er det, der sker, når man skifter hold til rivalerne. Jeg gider ikke sige så meget om det, for jeg har lært, at hvis man ikke har noget godt at sige, så skal man tie stille...


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto