Sociedad - Real Madrid

Spanien: La Liga
Sociedad
Fuld tid0-0
Real Madrid
LineupReferat

Zidane:
Jeg har aldrig haft problemer med Bale

Af Christian Bang Jensen

På pressemødet forud for opgøret mellem Real Sociedad og de forsvarende mestre, Real Madrid, blev den franske træner Zinedine Zidane ikke overraskende bedt om at forholde sig til den kommende afsked med Gareth Bale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det walisiske problembarn i Real Madrid, Gareth Bale, kommer med garanti ikke på banen søndag, når Real Madrid åbner den nye sæson på udebane mod Real Sociedad. Alligevel var en stor del af fokusset rettet mod briten på dagens pressemøde forud.

Den 31-årige kantspiller er i London, hvor et skifte tilbage til Tottenham på en lejeaftale kan være undervejs, og mange spanske journalister, som var til stede ved pressemødet, var naturligvis nysgerrige på forhandlingsforløbet og på Zinedine Zidane og Gareth Bales forhold.

- Det har været en kompliceret situation. Forhandlingerne pågår, så jeg kan ikke sige mere. Jeg har aldrig haft problemer med ham, og ingen kan tage fra ham, det han har opnået i klubben. Transfers sker i fodboldklubber og givet, at aftalen stadig ikke er underskrevet, kan jeg ikke rigtig sige mere. Hvis det er et skifte han ønsker, kan jeg kun sige held og lykke, udtalte Real Madrid-træneren ifølge den spanske avis AS.

Gareth Bale har været en medvirkende faktor til tre af Real Madrids seneste Champions League-triumfer. I 2014 scorede han et af målene, da Real Madrid vandt ”La Decima” efter finalesejr over Atletico Madrid, i 2016 scorede han i straffesparkskonkurrencen, mens han i 2018 scorede to af målene i 3-1-sejren over Liverpool, blandt andet på et historisk saksespark.

Bortset fra de to finaler har det været småt med succes for waliseren i Real Madrid, hvor han aldrig rigtig kom til at lære spanierne og kulturen at kende, mens spanierne aldrig blev rigtig forelsket i briten.

- Jeg tror, han har håndteret tingene på den rigtige måde og han har vundet et stort antal titler med Madrid. Lad os vente og se, hvordan tingene viser sig, afsluttede Real Madrid-træneren pressemødet.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto