Fodbold nyheder

Pochettino på vej tilbage:
Jeg drømmer om Real Madrid

Af Raymund Nelausen

Mauricio Pochettino er på vej tilbage til jobbet som manager, og han er blevet kontaktet af to konkrete klubber. Han drømmer dog stadig om at blive manager hos Real Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Mauricio Pochettino har været uden job siden, at han blev fyret i Tottenham tilbage i november. Det kom som et chok for mange, da han blot fem måneder tidligere havde ført London-klubben til en Champions League-finale, som de dog tabte til Liverpool.

Nu er Pochettino ved at finde vej tilbage til managerposten og udtaler, at han har været i kontakt med to forskellige klubber angående et konkret samarbejde, men det har ikke været de klubber, som han ellers har været rygtet til.

- Hverken PSG, Juventus eller Inter har kontaktet mig. Jeg fik dog tilbud fra både Benfica og Monaco, udtaler Mauricio Pochettino til Marca.

Da FC Barcelona fyrede Quique Setien, blev Mauricio Pochettino også rygtet til klubben, men han afviste i medierne, at han nogensinde ville blive træner i klubben grundet sin fortid hos Espanyol. I stedet drømmer han om at blive manager hos Barcelonas rivaler fra Real Madrid.

- Jeg ved ikke, om jeg nogensinde kommer til at træne Madrid (Real Madrid, red), men det er selvfølgelig min drøm. Hvis det ikke er den bedste, er det en af de bedste klubber i verden. Jeg er ikke anderledes end alle andre, da alle har Real Madrid på deres drømmeliste, udtaler Mauricio Pochettino.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik