Fodbold nyheder

Ny klub melder sig ind i kampen om Arsenal-back

Af Raymund Nelausen

Arsenals Sead Kolasinac er ikke længere blandt Mikel Artetas foretrukne, og han er derfor på vej væk fra London. Schalke 04 og AS Roma har længe været interesseret i backen, men nu har Bayer Leverkusen meldt sin interesse.

Article image

Som vi tidligere har skrevet på Indkast.dk, er Sead Kolasinac en færdig mand i Arsenal. Både Kieran Tierney og Ainsley Maitland-Niles står foran ham i køen til spilletid, og bosnieren leder derfor efter en ny klub.

Her har Schalke 04 ønsket at få deres tidligere spiller tilbage til Gelsenkirchen på en lejeaftale. Italienske AS Roma har også udset sig Kolasinac som ny venstreback, men de får stor kamp om Kolasinacs underskift. Tyske Sport Bild skriver, at Bayer Leverkusen øjner muligheden for at skrive kontrakt med Sead Kolasinac.

Bayer Leverkusen skulle være villig til at betale prisen på ca. 75 millioner for Kolasinac, og det kan give dem en fordel. Yderligere spiller Bayer Leverkusen med i toppen af Bundesliga og skal være med i Europa League, og det kan lokke Kolasinac til klubben.

Schalke 04 har ellers været det mest realistiske bud på en ny klub, da Kolasinac har meget familie i byen og kender klubben fra tidligere. Problemet er dog, at Schalke 04 har store problemer rent spillemæssigt, hvor det til tider har lignet et galehus.

Sead Kolasinac må derfor vurdere, hvorvidt det er ambitionerne om topfodbold og europæisk fodbold, eller det er vante omgivelser, der bliver afgørende for hans valg af klub. Bosnieren har kontrakt med Arsenal frem til 2022.

Mere om Sead Kolašinac

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik