Fodbold nyheder

Lewandowski kåret som årets spiller

Af Raymund Nelausen

Robert Lewandowski har haft en fænomenal sæson for Bayern München, og han er derfor også blevet kåret som årets spiller i Bayern af klubbens fans.

Article image

55 mål i 47 kampe, en Bundesliga, DFB-Pokal og Champions League-titel. Robert Lewandowski har spillet sit livs sæson, hvor han har vist sig som nok den farligste angriber i Europa. Flere har ment, at Lewandowski skulle have vundet den aflyste Ballon D'Or, men nu får polakken alligevel en personlig gevinst som årets spiller.

Bayern Münchens fans har kåret angriberen som årets spiller i klubben, og den afstemning vandt Lewandowski ganske sikkert. Med 51 procent af de afgivne stemmer var der ingen tvivl om, hvem der har fortjent titlen.

Alphonso Davies kom på andenpladsen med 16 procent, og Thomas Müller blev nummer tre i afstemningen med 13 procent. Ingen af dem var i nærheden af Robert Lewandowski, der både blev topscorer i Bundesliga og Champions League i den forgangne sæson.

Robert Lewandowski formåede dog ikke at slå Gerd Müllers rekord for flest mål i Bundesliga på en enkelt sæson. Lewandowski endte på 34 mål, hvor Müller har rekorden med 40 mål. Det må derfor være et af polakkens mål for næste sæson, som starter på fredag mod Schalke 04.

Mere om Robert Lewandowski

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Real MadridChampions League - Gladbach - Manchester C