Fodbold nyheder

Roma frustreret over udeblevet aftale med Man Utd-forsvarer

Af Nicolai Christensen

Engelske Chris Smalling var i sidste sæson udlejet til AS Roma, hvor han imponerede så meget, at romerne op til denne sæson godt kunne tænke sig at gøre aftalen permanent. Klubberne har dog ikke kunnet blive enige indtil videre.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chris Smalling havde stor succes i Serie A for AS Roma i sidste sæson, og det har fået Roma, til at ville lave en permanent aftale med den 30-årige englænder. Roma er dog ved at miste tålmodigheden, da Manchester United angiveligt vil have i regionen af 161 mio. kroner for den centrale midterforsvar, ifølge mediet MailOnline. Det er dog ikke en pris, som Roma eftersigende vil betale.

Det har nu fået den italienske storklub til at kigge efter alternativer til Smalling, og ifølge den troværdige journalist Fabrizio Romano skulle Roma nu have lavet en aftale med Veronas Marash Kumbulla, der også imponerede i sidste sæson.

Det kunne derfor godt ligne, at Manchester United og Ole Gunnar Solskjær nu skal lede efter en ny arbejdsgiver til Smalling, hvis ikke, at de beholder ham. En anden mulighed kunne være at sætte prisen på englænderen ned, da det stadig lader til, at Roma er interesserede i at tilknytte Smalling.

Chris Smalling spillede i sidste sæson 30 kampe i Serie A for Roma.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik