FC Midtjylland
A. H. Bah (57), H. Wright (90)
Christian Bang Jensen

De forsvarende mestre dykkede i Sønderjylland

I Superligaens åbningskamp kom sæsonens første eventyrlige overraskelse, da de forsvarende mestre, FC Midtjylland, tabte 2-0 på udebane til de forsvarende pokalmestre SønderjyskE.
Det første kapitel i eventyret om Superligasæsonen 2020/21 blev fredag aften sparket i gang, da SønderjyskE på hjemmebanen i Haderslev vandt 2-0 over de forsvarende mestre, FC Midtjylland.

Efter en målløs første halvleg, hvor ulvene fra heden var mest målfarlige, kom SønderjyskE stærkt ud til anden halvleg, og godt en time inde i åbningsopgøret kom forløsningen for hjemmepublikummet. 22-årige Alexander Bah kunne score sæsonens første mål, da bolden efter et langt indkast lidt tilfældigt landede for hans fødder. Det var dog ingen tilfældighed at bolden endte i netmaskerne, for det var et sikkert og resolut spark som midtbanespilleren sendte mod Jesper Hansens mål.

Efter 70. minutter skiftede FC Midtjylland den hjemvendte søn Pione Sisto ind, uden det dog gav nogen lykkelige afslutninger med sig. På trods af flere finurlige driblinger var Pione Sisto og resten af ulveflokken ganske tandløse, og i stedet var det den amerikanske debutant Haji Wright, der forseglede sejren med en scoring til 2-0. Guld-Glen kunne derfor som en anden rød hætte besejre den store stykke ulv og tage fra Sydbank Park med tre point i kurven.

FC Midtjylland skal forsøge at rejse sig i næste weekend, når Lyngby kommer en tur til heden. Inden da venter dog en vigtig kvalifikationskamp, FC Midtjylland skal møde Young Boys fra Schweiz.

SønderjyskEs eventyr fortsætter i den mørke Nørreskov, hvor oprykkerne fra Vejle venter.