ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Medie:
James Rodriguez snart præsenteret som Everton-spiller

Af Nicolai Christensen

I løbet af weekenden blev Allan præsenteret i Everton som en ny signing, og nu skulle colombianske James Rodriguez også være tæt, på at kunne blive præsenteret som ny Everton-spiller.

Article image
Ritzau-Scanpix

Carlo Ancelotti blev i December sidste år ansat som ny manager i Everton, og med ham ved roret har det givet Everton bedre muligheder for at signe dygtige spillere. Ancelotti er nemlig anerkendt af mange i fodboldverdenen heriblandt aktive fodboldsspillere, og det har gjort Everton en attraktiv klub at komme til.

I weekenden blev en af Ancelottis tidligere spillere Allan hentet i Napoli, og nu skulle endnu en dygtig spiller være tæt på et skifte til ”The Toffees”. James Rodriguez er nemlig blevet set forlade et hotel i Liverpool, og skulle ifølge det engelske medie Liverpool Echo News være millimeter fra et skifte til Everton. Ligesom Allan har Ancelotti også tidligere været James´ træner.

James har de seneste år haft lang vej til spilletiden i Real Madrid, og lige netop spilletid er noget som Everton og Carlo Ancelotti angiveligt, er klar til at give colombianeren. Prisen på skiftet er ukendt, men et skifte skulle eftersigende blive offentliggjort snarest.

En anden spiller, der er på vej til Everton, er Watfords Abdoulaye Doucoure, som skulle have fanget den italienske-managers interesse, og det er også et skifte, der ventes annonceret inden for de kommende dage.

Mere om James Rodríguez

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik