Fodbold nyheder

Endnu en franskmand til Arsenal?

Af Nicolai Christensen

Listen af franske spillere, der har spillet i Arsenal er lang, og nu kunne endnu én være på vej til ”The Gunners”.

Article image
Ritzau-Scanpix

Thierry Henry, Patrick Vieira, Robert Pires, Olivier Giroud og Laurent Koscielny er nogle af de franske Arsenal-spillere, der har haft mest succes i Arsenal. På den anden side er der spillere som Sebastien Squillaci, Mikael Silvestre og Mathieu Debuchy, der modsat ikke havde den store succes i Arsenal.

Nu skulle Arsenal angiveligt være interesseret i endnu en franskmand, og ham her kunne meget vel ende i den første af de to kategorier. Houssem Aouar har længe imponeret i Lyon, og det har fået flere af Europas største klubber til at vise sin interesse for franskmanden, og der skulle Arsenal stå i en fin position ift. at hente Aouar.

Aouar slår sine folder på den offensive del af midtbanen, og var en af de store grunde til Lyons store succes i Champions League, hvor de nåede semifinalen. Det har ifølge football.london fået Arsenal til at gøre et bud klar på den 22-årige franskmand. Prisen for Aouar skulle lægge i omegnen af 400 mio. kroner.

Aouar har kontrakt med Lyon til 2023, men når klubber som Juventus, Manchester City og Arsenal viser en stor interesse, så er det ikke utænkeligt, at Aouar ikke spiller sin kontrakt ud i Lyon.

Arsenal har pt. tre franske spillere i deres trup, og har de senere år ofte hentet spillere i den franske Ligue-1.

Mere om Houssem Aouar

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik