Fodbold nyheder

Liverpool-stjerne vil erstatte Messi i Barcelona

Af Raymund Nelausen

Barcelona ser ud til at have fundet sin erstatning for Lionel Messi i England, hvor Sadio Mané gerne vil til klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Hvis det ender med, at Lionel Messi og FC Barcelona er et færdigt kapitel, behøver catalanerne ikke at lede længe efter en erstatning. Mediet Tuttomercato melder, at Sadio Mané er klar til at tage over for Messi.

Sadio Mané har haft stor succes hos Liverpool efter, at han kom til klubben fra Southampton i 2016. Her er det blandt andet blevet til en Champions League- og Premier League-titel samt 81 mål i den røde trøje. Ifølge Tuttomercatos kilder har Mané bedt sine rådgivere om, at undersøge muligheden for at skifte til FC Barcelona.

Senegaleseren er 28 år, og har derfor masser af gode år foran sig. Og med afgangen af både Luis Suarez og Lionel Messi kunne det være en god aftale for FC Barcelona. Mané har dog kontrakt med Liverpool frem til juni 2023, så der skal nogle penge på bordet.

Det kan hjælpe FC Barcelona, at Sadio Mané efter sigende selv skulle presse på for et skifte til den spanske klub, men de kan nok ikke undgå at betale en transfersum på mindst 630 millioner, som Tuttomercato mener er prisen for Sadio Mané.

Mere om Sadio Mané

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik