Fodbold nyheder

Vred Lazio-lejr var ikke informeret om Silva´s tilbud

Af Christian Kern Hansen

David Silva skiftede i går til spanske Real Sociedad, og det blev den italienske klub Lazio noget overrasket og vred over.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den mangeårige Manchester City-profil David Silva skiftede i går til klubben fra Baskerlandet Real Sociedad. Men det var tilsyneladende ikke udelukkende La Liga-klubben som havde interesse i den erfarne spanier. Også Rom-klubben Lazio har angiveligt tilbudt en kontrakt til Silva, og Sky Sport Italia skriver, at Lazio-lejren er ganske utilfreds med den måde som Silva har ageret på ved ikke at informere italienerne om hans andre muligheder.

Det italienske medie skriver nemlig, at Lazio er blevet vrede over, at den 34-årige spanier ikke har meddelt klubben, at han vil afvise deres tilbud, og klubben skulle ifølge det italienske medie først have opdaget, at Silva var på vej væk, da han blev præsenteret i baskerlandet.

Selvom David Silva er inde i karrierens efterår, så kunne en så erfaren herre med stadig så fine tekniske kvaliteter formentlig godt have pyntet på Lazio-mandskabet, men spanieren valgte i stedet hjemlandet, og Silva tiltrådte i går på en to-årig kontakt med Real Sociedad.Mere om David Silva

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto