Fodbold nyheder

Fem spillere Wolves kunne gå efter i Valencia-udsalg

Af Nicolai Christensen

Mediet Express & Star er kommet med fem spillere, som Wolves kunne gå efter denne sommer, da den spanske klub angiveligt har sat det meste af truppen til salg.

Article image
Ritzau-Scanpix

Wolves-manager Nuno Espirito Santo har tidligere været ansat i Valencia, og de seneste forlydender fra det spanske går på, at de er i gang med at sælge ud, for at kunne tjene nogle penge. Det har fået Express & Star til at komme med fem navne, som Wolves kunne gå efter denne sommer for at forstærke sig.

Goncalo Guedes. Han er portugiser, landsholdsspiller og har været på flere store adresser på trods af hans kun 23 år. Han kan spille på kanten, men også som den anden angriber. Det er dog et område, hvor Wolverhampton er dækket fint ind med spillere som Adama Traore, Diogo Jota, Daniel Podence og Pedro Neto, som alle er spillere, der kan meget det samme.

Mouctar Diakhaby. Jesus Vallejo-lånet lykkedes ikke, Ryan Bennett ligner ikke at være en del af fremtidsplanerne, og derfor er de ikke dækket så godt ind i de bagerste rækker. Diakhaby er en stor midterforsvar, der ligesom Guedez på trods af sin unge alder allerede har optrådt tæt på 200 gange for Lyon og Valencia.

Geoffrey Kondogbia. 27 år, med klubber som Monaco, Inter, Sevilla og Valencia på cv´et, kunne også være interessant for Wolves. Han har flere gange været meldt tæt på endnu større klubber, men de er udeblevet. Han er en meget defensiv midtbanespiller, og derfor kunne det skræmme Wolves væk, der allerede har spillere som Ruben Neves og Leander Dendoncker på den position. Men til en lav pris vil han være interessant for de fleste.

Thierry Correia. U-21-landsholdsspiller for Portugal, der gør sig på begge backs. En mand for fremtiden. Wolves har deres system bygget meget op omkring deres wingbacks, og der kunne Correia være en mand, der kunne være interessant for dem på længere sigt.

Jose Gaya. En mand der ville kunne gå direkte ind i startopstillingen for Wolves med en masse kampe for Valencia, men også landskampe for Spanien på cv´et. Gaya er dog en af de eneste, som Valencia lader til at holde fast på og bygge op om. Gaya er 25 år.

Det var bud på spillere som Nuno Espirito Santo kunne gå efter fra sin tidligere klub Valencia, der ser ud til at sælge mange spillere denne sommer.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik