Fodbold nyheder

Officielt:
Premier League-stjerne rykker til det spanske

Af Nicolai Christensen

Manchester Citys David Silva har besluttet, at det skal være Real Sociedad, som den kreative spanier skal repræsentere i de kommende sæsoner.

Article image
Ritzau-Scanpix

David Silva var længe rygtet til italienske Lazio efter, at spanieren meddelte, han ikke ville fortsætte i Manchester City, men valget er faldet på en anden klub. Den 34-årige spanier er nemlig skiftet til spanske Real Sociedad, der i den afsluttede sæson endte som nummer seks i La Liga. Sociedad har bekræftet handlen på Twitter, og det fremgår, at han har fået en aftale til 2022.

David Silva nåede derfor at være i Manchester City i 10 sæsoner, hvor det blev til hele 436 kampe med 77 mål og 140 oplæg til følge. I den tid har spanieren også været en fast del af det spanske landshold, hvor han har optrådt 125 gange.

Spanieren var sammen med Sergio Aguero de første store handler som Manchester City offentliggjorde, og de har begge været en stor grund til, at Manchester City i 10´erne har løbet med fire Premier League-titler.

Mere om David Silva

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto