Fodbold nyheder

Roma og Arsenal enige om byttehandel

Af Stefan Lindahl

Roma og Arsenal er efter sigende enige om byttehandelen, som sender Lucas Torreira til Rom og Amadou Diawara til Arsenal.

Article image
Ritzau-Scanpix

Onsdag erfarede Indkast, at Arsenal og Roma forhandlede om en byttehandel, som skulle gøre Lucas Torreira til Roma-spiller og Amadou Diawara til Arsenal-spiller. Den handel er nu næsten på plads, meddeler Football Italia.

Ifølge Il Romanista har begge klubber accepteret byttehandlen, og ligeledes har den ene af de implicerede spillere, Lucas Torreira, accepteret. Hvor 23-årige Diawara står henne i hele denne situation, er ikke meldt ud.

Selvom Roma ligner den uruguayanske midtbanespillers nye arbejdsgiver, har også to andre Serie A-klubber i form af Torino og Fiorentina meldt deres interesse i Torreira. Tidligere har AC Milan også været blandt bejlerne til den fortsat Arsenal-ejede midtbanespiller.

Ifølge medierne får man altså snart 24-årige Torreira at se igen i Serie A, som han skiftede fra til Arsenal i sommeren 2018. Han kom til Italien som ungdomsspiller fra Wanderers i hjemlandet Uruguay, og nåede fire år i støvle-landet inden skiftet til Arsenal.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik