Fodbold nyheder

Sky Sport:
Højbjerg har klaret lægetjekket

Af Christian Bang Jensen

Ifølge Sky Sport har Pierre-Emile Højbjerg mandag klaret lægetjekket hos Tottenham, og et skifte er dermed ikke langt væk for danskeren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det kan blive en stor tirsdag for den 25-årige midtbanespiller Pierre-Emile Højbjerg. Britiske Sky Sport skriver, at danskeren mandag gennemgik og klarede det obligatoriske lægetjek, hvilket var den sidste forhindring forud for et skifte til London-klubben Tottenham.

Pierre-Emile Højbjerg, der siden 2016 har tørnet ud for Southampton, kommer til at koste ”Spurs” omkring 125 millioner kroner plus eventuelle bonusser. Midtbanespilleren luftede i foråret et ønske om nye udfordringer, hvilket har gjort den tidligere anfører hos ”The Saints” til en ombejlet herre.

Foruden Tottenham har også Everton været meget interesseret i danskeren, der skulle have valgt Nordlondon-klubben til, fordi muligheden for at vinde titler og spille med i Champions League, ifølge ham selv, var størst her.

Mens Pierre-Emile Højbjerg er på vej til Tottenham fra Southampton, tyder meget på, at den engelske back Kyle Walker-Peters er på vej den modsatte retning.

Den 23-årige brite har været udlånt til ”The Saints” i foråret, og her har han klaret det så godt, at klubben fra det sydlige England er klar til at betale omkring 100 millioner for backen – en god sjat af indtjeningen fra den danske landsholdsspiller.

I sine fire år i Southampton har midtbaneslideren spillet 134 kampe og scoret 5 mål.

Mere om Pierre-Emile Højbjerg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik