Fodbold nyheder

Tidligere Liverpool-topangriber tilbage til Premier League?

Af Nicolai Christensen

Den tidligere Chelsea og Liverpool-angriber Daniel Sturridge kunne godt tænke sig at vende tilbage til Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Daniel Sturridge har været uden klub siden marts efter, at den engelske-angriber fik en karantæne på fire måneder efter at have brudt Trabzonspors betting-regler. Han har siden holdt formen ved lige i Los Angeles, mens han venter på tilbud. Selvom han har været ude og sige, at der har været tilbud fra klubber over hele kloden, så er en tilbagevenden til Premier League hans øverste præference.

- Vi har tilbud hele verden over, men jeg er en engelsk-spiller, og jeg har altid elsket at spille i Premier League, fortalte Sturridge til Sky Sports.

- Jeg ved, at jeg har en masse at give til Premier League, og jeg vil sige, at det er min førsteprioritet. Jeg føler, at jeg har noget ufærdigt arbejde, så jeg ville elske at komme tilbage og spille der.

Sturridge dannede tilbage i 2013-14-sæsonen en yderst farlig angrebs-duo med Luis Suarez, hvor englænderen nettede 22 gange med ni oplæg til følge i 29 optrædener i Premier League. Det var en sæson, hvor Liverpool endte blot to point efter Manchester City, der blev mestre. Men om Sturridge overhovedet kommer tilbage til Premier League, er stadig uvist.

- Jeg er åben for at spille i andre ligaer, det er ikke kun Premier League, jeg vil overveje. Men at komme tilbage til England og give mit bedste ville være en stor mulighed for mig.

Sturridge startede karrieren i Manchester City, før han skiftede til Chelsea i 2009. I 2013 blev han solgt til Liverpool, hvor han i 13/14-sæsonen havde sin klart bedste, da han med Klopp og Liverpool var tæt på at vinde Premier League-titlen.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik