Fodbold nyheder

Medie:
De Gea får en sæson mere i United

Af Daniel Fisker

Onlinemediet TEAMtalk har løftet sløret for Manchester Uniteds idealplan med førstemålmanden David De Gea og kronprinsen Dean Henderson.

Article image

Manchester Uniteds fremtidige førstemålmand Dean Henderson har i to sæsoner været udlejet til Sheffield United, som er interesseret i at leje den 23-årige målmand for tredje gang. Manchester United har dog tilsyneladende andre planer.

Selvom det kun er et år siden, at Henderson senest underskrev en kontrakt med Manchester United, så pønser Old Trafford-klubben ifølge TEAMtalk på at udstyre ham med en ny kontrakt og en dertilhørende lønforhøjelse, hvilket kan blive dyr for Sheffield United.

TEAMtalk mener således at vide, at den treårige kontrakt, som Henderson sidste år underskrev med Manchester United, giver ham en ugeløn på knap 290.000 kroner. Sheffield United betalte en del af den løn, da de lejede ham i den forgangne sæson.

Nu kunne noget dog tyde på, at Henderson nærmer sig en ny og lukrativ kontrakt med Manchester United, som sikrer den unge målmand en ugeløn på 825.000 kroner. Hvis Sheffield United vil leje Henderson for tredje gang, kan ”The Blades” se frem til at skulle betale hele Hendersons løn.

Planen med den nuværende førstemålmand David De Gea er ifølge TEAMtalk, at Manchester United beholder ham i endnu en sæson. Ledelsen hos ”The Red Devils” håber på, at Henderson vil være parat til at overtage pladsen som førstemålmand, når den kommende sæson er færdigspillet.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik