Fodbold nyheder

Portugiser på vej til Valencia

Af Christian Bang Jensen

Den 21-årige portugisiske forsvarsspiller Diogo Leite er ifølge flere spanske kilder tæt på et skifte fra FC Porto til Valencia.

Article image

Den spanske klub Valencia er ifølge aviserne ”Super Deporte” og ”Marca” tæt på at lave en aftale med den 21-årige portugisiske forsvarsspiller Diogo Leite fra FC Porto.

Diogo Leite har kæmpet sig op gennem ungdomsrækkerne i den portugisiske storklub, men nu er tiden moden til et skifte, mener han.

- Mit mål var at nå førsteholdet. Derefter var det at score mit første mål og med titlerne har vi sat kirsebærret på toppen af kagen, udtalte han efter pokaltriumfen den 1. august, hvor FC Porto slog Benfica 2-1, og dermed sikrede sig en national ”double” med både mesterskab og pokaltitel.

Klubberne er endnu ikke nået til enighed om prisen på Diogo Leite. FC Porto forlanger ifølge de spanske kilder op mod 110 millioner kroner for forsvarsspilleren, mens Valencia håber at kunne nøjes med at betale omkring 40 millioner kroner. ”Los Che” kan dog blive presset af Sevilla, der også har set sig lun på talentet, der er noteret for ti U/21-landskampe.

Diogo Leite har i denne sæson spillet ni ligakampe og seks pokalkampe for ”Dragões,” dog primært som indskifter.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik