Fodbold nyheder

Forsvarsspiller forlænger med United - tidobler sin ugentlige løn

Af Troels Drasbech

Den 19-årige venstreback kommer nu til at tjene betragteligt mere i United.
Article image
Ritzau-Scanpix
Brandon Williams har underskrevet en ny kontrakt med Manchester United, hvilket binder den unge venstreback til klubben indtil 2024 med muligheden for et år yderligere.


Forsvarsspilleren har været i klubben, siden han blev syv år gammel og har i indeværende sæson for alvor imponeret på førsteholdet, hvilket 33 kampe i alle turneringer meget fint indikerer.

Ifølge engelske Mirror følger der en betragtelig lønstigning med i kontrakten, hvor den tidligere ugentlige løn på 33 tusind kroner stiger til hele 330 tusind kroner - dette kan stige til knap 500 tusind kroner, hvis bestemte milepæle indskrevet i kontrakten opnås.

- At underskrive den nye kontrakt er endnu et stolt øjeblik for mig selv og min familie. At få lov til at spille på førsteholdet er vitterligt en drøm, der går i opfyldelse.

- Det har krævet en stor mængde hårdt arbejde at nå til dette punkt, og det har været meget specielt at slå igennem på holdet. Jeg har lært meget i denne sæson fra manageren, hans træningsstab og mine holdkammerater - jeg vil tilbagebetale tilliden, de alle har vist mig, udtalte Williams ifølge Mirror.

Ole Gunnar Solskjær var også en glad mand efter forlængelsen:

- Brandon har haft en fantastisk første sæson, så vi er henrykte oven på den nye kontraktforlængelse. Denne aftale er et bevis på hans hårde arbejde, og den udvikling han har haft siden debuten, udtalte den norske manager ifølge Mirror.Mere om Brandon Williams

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik