Fodbold nyheder

Solskjær er uenig med direktøren om transferplanen med Sancho

Af Jonathan Kjær Troelsen

Rygterne omkring Sancho kører på fulde drøn disse uger i transfervinduet.

Article image
Ritzau-Scanpix

De seneste uger har rygterne omkring Jadon Sancho været mange. Mange af rygterne har sendt ham til Manchester United, hvor han er sommerens ønskespiller. Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær vil gerne have, at klubben henter Sancho så hurtigt som muligt og betaler prisen, som Dortmund forlanger. På den måde vil den norske manager have hele sommerens pre-season til at implementere Sancho i truppen.

Ed Woodward, som er direktør i Manchester United og som sidder på pengepungen, skulle derimod have mere tålmodighed og mere is i maven end Solskjær. Ifølge ESPN vil direktøren blot byde 316 millioner kroner for Sancho grundet den økonomiske påvirking, som coronavirus har haft på alle klubber.

Sidste sommer var Harry Maguire Manchester Uniteds store transfermål. Her kom englænderen til klubben efter to måneder to forhandlinger og flirteri. Det betød, at forsvarsspilleren blot nåede en enkelt træningsuge med sit nye hold, inden sæsonen startede. Det er netop det, som Ole Gunnar Solskjær frygter vil ske igen i år.

Mere om Jadon Sancho

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik