Fodbold nyheder

Bayern München lurer på Norwich-spiller

Af Simon Lindgren

Norwich-spilleren Max Aarons kan ende med at tørne ud for de tyske mestre, når den nye sæson går i gang.

Article image
Ritzau-Scanpix

Premier League-sæsonen er spillet færdig og de store vindere og tabere er fundet. En af sæsonens store tabere blev Norwich, der sluttede sidst i Premier League med den sjette dårligste point-total i Premier Leagues historie. Klubben formåede dog at skabe flere store resultater. Blandt andet ved at slå Manchester City i efteråret.

Selvom sæsonen ikke er kan sige at være godkendt for ‘kanariefuglene’, så er der en spiller, der har imponeret de tyske mestre fra Bayern München. Forsvarsspilleren Max Aarons har spillet en ganske fin sæson til trods for klubbens ringe placering. Den blot 20-årige englænder har spillet 36 Premier League-kampe i indeværende sæson.

Ifølge Sky Sports Germany er Bayern ude efter en back-up-spiller for Benjamin Pavard. Klubben, der har vundet det tyske mesterskab hele otte gange i træk, er angiveligt klar til at give i omegnen af 150 millioner kroner for at fingre i den unge englænders underskrift. Bayern er dog ikke de eneste, der kigger i Aarons’ retning. Også Bayer Leverkusen meldes interesseret i englænderen.

Mere om Maximillian Aarons

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Europa League - Wolverhampton - Sevilla