Fodbold nyheder

Zidane vil have en ny midterforsvar

Af Nicolai Christensen

På trods af at have Sergio Ramos og Raphael Varane som regulære startere vil Real Madrid-træneren have fat i en ny og lovende midterforsvar.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid og Zinedine Zidane skulle eftersigende være interesseret i Sevillas 21-årige midterforsvar, Jules Kounde, der har imponeret i det spanske i denne sæson. Kounde har i denne sæson spillet 36 kampe for Sevilla og dannet et stærkt makkerpar med brasilianske, Diego Carlos, men det er Kounde, som har fanget ”Los Blancos” interesse.

Kounde skiftede sidste sommer til Sevilla for en pris i omegnen af 200 mio. kroner, da den spanske klub hentede den unge franskmand i Bordeaux. Ifølge ESPN, så ønskede Zidane allerede at købe Kounde sidste sommer, og nu skulle han tilsyneladende være interesseret i at hente ham til Santiago Bernabue igen.

Ifølge ESPN, så skulle Zidane være imponeret af hans hurtighed og gode positionering på banen, som Kounde for alvor har vist frem i denne sæson i Sevillas defensiv. Real Madrid skulle dog ikke, være de eneste som er interesseret i Kounde, og det er derfor, at La Liga-mestrene godt kunne tænke sig at komme i gang med forhandlingerne vedrørende Kounde, selvom de dog stadig mangler at sende et officielt bud afsted på Kounde.

Real Madrid har pt. Sergio Ramos, Raphael Varane, Eder Militao og Nacho Fernandez i truppen som spiller pladsen i midterforsvaret, men de kunne ifølge ESPN altså godt tænke sig at tilknytte endnu en til pladsen i det centrale forsvar. Det kunne være Jules Kounde.

Mere om Jules Koundé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik