Fodbold nyheder

Enorm udrensning i Madrid - 1,3 milliarder kroner i spillersalg?

Af Troels Drasbech

Drømmescenariet angående spillersalg hos mestrene fra Madrid indbringer over 1,3 milliarder kroner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Spanske Marca bringer et spændende indblik i de ønskede spillersalg hos Real Madrid - sommertransfervinduet kan, hvis det går efter klubbens hoved, indbringe hele 1,3 milliarder kroner.


James, Bale og Jovic

De to spillere der bringer de største økonomiske problemer hos klubben. Der er ingen tvivl om klubbens vision for James Rodriguez og Gareth Bale, hvor begge spilleres fremtid ligger andetsteds efter klubbens forhåbninger.

Zidane ønsker ikke at træne Bale, men grundet sin enorme ugentlige løn, kan det blive svært at få waliseren overbevist om et skifte. Situationen med James er noget anderledes, da begge parter er interesseret i et salg - flere klubber i Premier League skulle være interesseret i colombianeren.

Hvis klubben kan afskedige Bale og James, vil de spare en formue i spillerlønninger.

Luka Jovic er den næste på listen, som i den grad har fået en svær start i Madrid. Klubben tror stadigvæk på en fremtid for serberen, hvorfor et udlån er at foretrække - både AC Milan og Hertha Berlin skulle have forhørt sig om Jovic. Serberens tidligere træner i Frankfurt, Niko Kovac, er også interesseret i at hente ham til Monaco.


Oscar, Ceballos og Vallejo

Den offensive Oscar Rodriguez er en populær herre ved bl.a. Villareal, efter den 22-årige havde en flot sæson hos Leganes på en lejeaftale. Prisen ligger på omkring 150 millioner kroner, hvor Villareal kunne få konkurrence fra AC Milan, der også har spanieren i kikkerten.

Begge unge talenter der ikke for alvor slog til i Madrid - Ceballos er ønsket hos Arsenal efter sit lejeophold hos klubben, hvor Vallejo har haft blandet succes hos Granada på sin lejeaftale. Ceballos kan hentes for omkring 200 millioner kroner, hvor Vallejo er prissat til omkring 100 millioner kroner.


Mariano, Brahim, og Reguilon

Både Mariano og Brahim Diaz er en del af den mindre gruppe spillere, som Zidane har brugt minimalt i denne sæson - den franske træner har fortalt Mariano, at han bør lede efter en ny klub, hvor Brahim formentlig også bliver solgt denne sommer.

Sergio Reguilon har haft en flot sæson hos Sevilla, og med Marcelo og Ferland Mendy som konkurrenterne i Madrid, er spanieren formentlig fortid i klubben. Sevilla skulle være meget opsatte på at hente venstrebacken permanent til en pris i omegnen af 200 millioner kroner.


Andre

Af andre spillere tilknyttet til Real Madrid er der blandt andet Kubo og Reinier, der begge skal sendes afsted på lejeaftaler. Alvaro Odriozola har været på lån i Bayern München, og vil formentlig overtage reservepladsen som højreback, eftersom Achraf Hakimi blev solgt til Inter for cirka 300 millioner kroner.

Lucas Vazguez og Nacho Fernandez har begge en plads i truppen til næste sæson, hvis de ønsker det. Klubben vil stadig være åbne over for bud på de to spaniere.

De to unge spillere, Dani Gomez og Jorge de Frutos, afslutter den enormt lange liste af mulige transferhandler, da de tiltrækker interesse hos mindre LaLiga-klubber som Betis og Celta Vigo. Prisen ligger i omegnen af 75 millioner kroner for begge.


Forhåbningen for klubbens præsident, Florentino Perez, er som sagt at tjene i omegnen af 1,3 milliarder kroner på spillersalg denne sommer - med alle disse spillere er det bestemt ikke en umulighed.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik