Fodbold nyheder

Fremad Amager-direktør:
Kasper Fisker er interessant for os

Af Raymund Nelausen

Fremad Amager jagter oprykning til 3F Superligaen i næste sæson, og de har brug for forstærkninger. Klubbens nye direktør, Allan Ravn, mener, at Kasper Fisker kunne være en god tilføjelse.

Article image
Ritzau-Scanpix

Fremad Amager sluttede denne sæson på en fjerdeplads efter, at de slog Vejle med 4-1. Nu er forberedelserne begyndt til næste sæson, og klubbens nye direktør, Allan Ravn, vil i Superligaen med det samme.

- Når der bliver skudt så mange penge i projektet, så kan der kun være en målsætning, og det er direkte oprykning i næste sæson, udtaler Allan Ravn til Indkast.dk.

Det bliver dog ikke en særlig nem opgave. Ned fra Superligaen kommer Silkeborg, Esbjerg og Hobro, og det er tre stærke hold. Der bliver derfor stor konkurrence om, hvem der rykker op, men Allan Ravn er fortrøstningsfuld.

- Jeg forventer, at vi får hård kamp om toppladserne, og at det bliver den stærkeste 1. Division nogensinde. Når vi møder de gode hold, så præsterer vi bedre, end når vi møder de små hold. Vi skal derfor være mere stabile over en hel sæson frem for at svinge for meget.

Allan Ravn efterlyser mere stabilitet og kvalitet fra spillertruppen. Han mener, at holdet har et stort potentiale, men at de skal have nogle nye spillere udefra, før de rammer det rigtige niveau.

En ny spiller kunne være Kasper Fisker, som allerede er blevet rygtet til klubben. Ravn afviser dog heller ikke, at Fisker kunne være en mulighed for Fremad Amager, når Brøndby-spillerens kontrakt udløber efter denne sæson.

- Vores hold er ikke stærkt nok, som det er lige nu. Ellers havde vi jo fejret oprykningen i aften. Vi har et stærkt trænerteam, og vi kan forhåbentlig få bygget en masse på dette hold. Og det kan være, vi skal have tilført nogle kræfter udefra.

- Kasper Fisker kunne være interessant for Fremad Amager. Hans profil, i den balance som vi søger efter, kunne være meget interessant for os. Noget af det, som vi kigger efter lige nu, er rutine og det har Fisker, udtaler Allan Ravn til Indkast.dk efter sæsonens sidste kamp.

Mere om Kasper Fisker

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik