Danmark: Superligaen
FT
2 - 2
(1 - 1)
Lyngby
Hobro
L. Nielsen (8), M. Hebo (23), R. Corlu (68), R. Corlu (90)
E. Babayan (76), E. Babayan (90), B. Onkony (90)
Raymund Nelausen

Imed Louati: Corlu svinede vores familier til

Der opstod dramatik i slutminutterne, da Lyngby og Hobro spillede 2-2. Her kom Lyngbys Rezan Corlu i fokus, da han både fik et rødt kort og blev spyttet på af Hobros Imed Louati.
I slutningen af kampen mellem Lyngby og Hobro opstod der tumult mellem spillerne, efter Edgar Babayan stoppede en Lyngby-kontra. Her røg spillere fra begge lejre i ansigtet på hinanden, og der blev både taget kvælertag samt spyttet på hinanden. Babayan blev hurtigt midtpunktet i sekvens, som udviklede sig dramatisk.

- Jeg laver frisparket, og så Corlu kommer blæsende op imod os. Jeg ved ikke lige, hvorfor han skal spille macho? Vi begynder at skubbe til hinanden, og da vores holdkammerater kommer, udvikler det sig til et rent cirkus, udtaler Babayan til Indkast.dk.

- Det er fodbold. Vi er i det røde felt, og derfor sviner vi hinanden til. Det er en kamp, hvor der var en masse på spil. Jeg ved ikke helt, hvad der blev sagt, men det var ikke pæne ord.

Tv-billederne viser, hvordan blandt andet Hobros-angriber, Imed Louati, spyttede efter Rezan Corlu, og han vil gerne fortælle, hvad der blev sagt mellem spillerne.

- Han (Corlu, red) provokerede os alle, og det var min reaktion (at spytte på ham, red). Han havde fået et rødt kort, men valgte ikke at gå af banen, og han begyndte at svine os til. Det var ikke en fair reaktion fra min side af, men i det moment kunne jeg ikke kontrollere mig selv.

- Jeg kan ikke sige nøjagtigt, hvad han sagde til os, fordi det var ikke pæne ord. Når vi spiller fodbold, foregår det på banen. Han har ingen grund til at svine vores familier til, udtaler Louati efter kampen.

Rezan Corlu var tydeligvis ikke en populær mand hos Hobro-spillerne. Det har dog ikke været muligt at få Corlus begrundelse for hændelsen til sidst.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER