Fodbold nyheder

Zidane:
Denne kamp motiverede os særligt

Af Zacharias Thomhav

Real Madrid kan torsdag aften sikre sig La Liga-trofæet med en sejr over Villareal. Til Marca fortæller han, hvilken kamp der motiverede hans spillere til sæsonens præstationer.

Article image

Pressemødet før kampen mod Villareal torsdag aften gav et indblik i, hvordan Zinedine Zidane har fået sine Real Madrid-stjerner til at præstere så kontinuerligt både før og efter coronapausen. Her fortalte den franske træner, at nederlaget i pre-season til rivalerne fra Atletico Madrid. Holdet tabte 7-3 i den kamp, og gjorde et stort indtryk på ham.

- Jeg er sikker på, at det forbedrede os. Både spillerne og jeg selv var meget irriterede efter det nederlag, og vores ambitioner var langt højere end det, fortæller Zidane til spanske Marca.

Efter coronapausen har Real Madrid vundet samtlige kampe og vist imponerende styrke. Den gode form har resulteret i, at man nu indtager førstepladsen og har et forspring på fire point ned til FC Barcelona med to kampe tilbage. Dermed skal der to point til at sikre mesterskabet for Zidane og co.

- Da vi kom tilbage fra karantæne (coronakarantæne), kunne man se, hvor meget spillerne ville det her. Spillerne har vist, at selvom det er hårdt, så fortsætter de med at præstere og vil udrette store ting, siger Zidane efterfølgende.

Meget tyder på et mesterskab til madrilenerne i denne sæson, og det er nok heldigt, da man i Champions League møder Manchester City i returopgøret efter 1-2-nederlaget på Santiago Bernabéu i slut februar. De blå fra Manchester ser skarpe ud, og der er ingen tvivl om, at Real Madrid, uden Sergio Ramos grundet et rødt kort, vil få utrolig svært ved at avancere til kvartfinalen i Champions League.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea