Fodbold nyheder

Stor sæson sikrer ny kontakt hos OB

Af Raymund Nelausen

OB har valgt at forlænge aftalen med 19-årige Rasmus Nissen, som har haft en stor sæson i U19 Ligaen og fået debut i Superligaen.

Article image
Ritzau-Scanpix

OB har i dag offentliggjort, at de har givet en ny kontrakt til deres offensivespiller Rasmus Nissen, så den løber de kommende to år. En aftale som Nissen er stolt over.

- OB har altid været min klub, og jeg er virkelig stolt over, at klubben tror på mig. Specielt det seneste år har været fantastisk med U19-guld, men generelt har jeg altid følt mig godt tilpas i Ådalen, hvor der er en helt speciel stemning og nogle dygtige trænere, siger Rasmus Nissen om sin første seniorkontrakt med den fynske-klub.

Rasmus Nissen fik i denne sæson debut for OBs førstehold, da han spillede hele kampen mod Silkeborg, som blev tabt med 3-1 tilbage i august. Det har dog været i U19 Ligaen, at Nissen har vist sit store potentiale.

Her formåede han i 15 kampe at score 10 mål og lægge op til fem. Rasmus Nissen har derfor været afgørende for, at OB kan kalde sig for danske mestre i U19 Ligaen i denne sæson.

I den sidste kamp scorede Rasmus Nissen to mål i 3-1 sejren over FC Nordsjælland, og OB-fans må håbe, at unge Nissen kan tage de gode takter med op i førsteholdstruppen.

Mere om OB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Manchester C - Real MadridChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea